„Fashion is architecture: it is a matter of proportions.” Coco Chanel

Această prezentare necesită JavaScript.

Fiecare zi începe cu o cafea delicioasă şi cu revista preferată sub nas . Dai pagină după pagină în timp ce îţi savurezi cafeaua şi îţi mai arunci grăbită un ochi către ceasul din bucătărie , numărând minutele pe care le mai ai până când te vei aventura în aglomeraţia din oraş. Fiecare pagină a revistei îţi prezintă articole interesante însotite de poze fabuloase cu modele ce au picioare subţiri şi şolduri perfecte . Modele pe care toate hainele vin perfect şi ajungi să te întrebi : Oare cum aş putea arăta şi eu aşa?

Ei bine, în opinia mea fiecare persoană are calitaţi si defecte, trebuie doar să ştim cum să ascundem părţile mai puţin plăcute si să punem în evidenţă părţile noastre  minunate, unice .

Aici sunt câteva sfaturi care ar putea să te ajute :

 1. Multe dintre noi ne plângem de picioarele noastre . Poate nu avem picioare precum modelele de pe podium, dar putem găsi câteva „elemete magice „ ce ne vor face picioarele sa pară mult mai lungi . De exemplu Richel Bilson (31) ,ce joacă rolul lui Zoe în noul serial  Hart of Dixie are doar 1.63 dar, picioarele ei par incredibil de lungi  . Ea apelează la tocuri ( nu foarte înalte) , acestea îi adaugă câţiva centimetrii iar pantalonii cu talie înaltă şi blugii boyfriend o ajută foarte


2.Sunt plinută. Ne spunem asta  cel puţin de două ori pe zi . Ei bine să vă spun ceva . Nu este un lucru rău dacă ai forme, ba dimpotrivă un studiu a arătat că peste 50% din barbaţi preferă femeile cu forme .  De exemplu Beyoncé Knowles(32)faimoasa cântareaţă ( trebuie să fi ascultat măcar o singură dată piesa Single Ladies )şi una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă  nu se laudă cu picioare slabe ci cu forme apetisante , pe care ştie sa le pună în valoare atât pe scenă cât şi în viaţa de zi cu zi . Negrul este o culoare des întâlnită in garderoba divei deoarece îi conturează perfect picioarele .

3.Fetele care depaşesc 1.72 se consideră adesea prea înalte si se tem să poarte tocuri . Dacă ai peste 1.70 eşti o persoană fericită. Poţi să porţi conversi sau balerini fară sa te gândesti la cum arată picioarele tale, dar nu fugi de tocuri ! Tocurile nu sunt decât „ bucuria piticului” , tocurile îţi pun în evidenţă şoldurile şi te fac să araţi mult mai classy . De exemplu Rihanna (25) cântăreaţa ce a ajuns cunoscută pe tot globul are 1.73 este îndrăgostită de încălţămintea şi îmbrăcămintea sport însă, nici de tocuri nu se  fereşte . Big up Rihanna!

În concluzie nu contează ce mărimi ai, dacă ştii să îţi pui în evidenţă punctele tari vei arăta super cool. Xoxo

Be First to Comment

Lasă un răspuns