Trebuie sa ai haine scumpe pentru a fi cool?

In general, nicio femeie nu se va bucura foarte mult să fie complimentată pentru că a reuşit să se transforme într-o panoplie de trenduri, ci mai degrabă pentru că este bine îmbrăcată, încrezătoare şi mai presus de toate , stilată. -Vicki Nicola( revista TheOne)

În opinia mea niciun articol vestimentar nu merită un împrumut la bancă . Hainele sunt precum cărţile de vizită,  te ajuţi de ele pentru a te face remarcat şi pentru a lăsa un semn de carte în mintea tuturor persoanelor ce te întâlnesc. Îţi dai seama de multe lucruri despre o persoana doar analizându-i  ţinutele .” Haina nu il face pe om” aş continua această zicală cu „dar sigur iti oferă anumite indicii depre cine ar putea fi „ , mai ales la primele intalniri cand nu ştii multe lucruri despre cel sau cea cu care stai de vorbă.  Nu o sa vezi niciodată o persoana timidă îmbrăcand articole extravagante, sau o persoană ce tanjeşte după lumina reflectoarelor îmbrăcata cu haine din sezonul trecut. Stilul pe care il abordăm este strâns legat de personalitatea noastră  , poţi să te exprimi prin  vorbe, prin scris, prin desen si categoric poţi să te exprimi prin stilul pe care il abordezi.

Sfatul meu? Caută să fii original . Uită de hainele de firmă ! Poţi să ai toate piesele din ultima colecţie Versace, cât timp nu adaugi puţin din „elixirul tău” ţinutele nu te vor repezenta .Recunosc,  unele articole vestimentare intră pe lista „must have” dar, in cele mai multe cazuri pot fi înlocuite cu piese originale. E fascinant ce poţi face cu un simplu tricou alb , cu nişte vopsea pentru textile si câteva tinte găsite in vechiul sertar al bunicii . Făcând aceste lucruri nu numai ca vei avea haine spectaculoase ce te vor defini  dar, vei fi mult mai mândru de hainele pe care le porţi.
Ceilalţi te vor vedea cu alţi ochi iar, cel mai mare avantaj este că nu rişti să ai acelaşi tricou cu prietena ta cea mai bună!

P.s: in curand vom pune cateva poze cu piese vestimentare super cool facute de noi 🙂 xoxo

Be First to Comment

Lasă un răspuns