Summer

Perfect Summer

Vara viața fiecărei persoane se îmbunătățește. Soarele puternic ne transmite energie pozitivă. Zilele sunt mai lungi iar nopțile mult mai scurte. Străzile orașului par mult mai mici fiind des asaltate de oameni ce vor să cunoască toate părțile metropolei . Muzica răsuna în fiecare cafenea încă de la orele dimineții. Nopțile îi găsesc pe tinerii din capitală dansând în cluburile din centrul vechi, iar pe cei mai norocoși, în localurile de la malul mării.
Cuprinsă de această stare de bine m-am gândit să surprind câteva elemente ce mi-au făcut vara mai frumoasă.

 

  • Cursurile de dans

Performers dance studio a devenit pentru mine a doua familie. Aici am găsit persoane minunate alături de care am realizat lucruri mărețe. Indiferent de vârstă, porțile școlii sunt deschise. Sub îndrumarea coregrafei Oana Cocârță am reușit să intru în această lume minunată și am onoarea de a lucra cu oameni ce vor aceleași lucruri ca mine. De asemenea am reușit să îmi formez o dietă echilibrată și să îmi „tratez corpul cu respect”.dans

  • Cărțile

Acestea sunt cărțile pe care le-am terminat în această vară. Prefer să citesc în engleză deoarece consider că mesajul este transmis mult mai bine . De asemenea cred că este un exercițiu bun (după primele cărți pe care le-am citit în limba engleză am reușit să mă exprim liber fără faimoasele „aaa”-uri ce apar în conversații atunci când înveți o limbă străină).
Toate cărțile mi-au captat atenția . În special cartea „Sub aceeași stea” de John Green care, recunosc, m-a făcut să plâng . Este o carte deosebită ce te face să privești lumea cu alți ochi! Iar al doilea volumul din „ Night World” m-a ținut cu sufletul la gură până la ultima pagină!
Cărțile sunt un mod excelent de a te relaxa . Indiferent dacă ești pe plajă, acasă sau în parc o carte este mereu o alegere bună!

carti

  •   Marea

Cum ar fi un an fără mare? Pentru mine cel puțin, imposibil.
Precum spunea Tudor Chirilă în una din melodiile lui „Nu știu, dar fac o baie cum ajung” marea este precum un magnet. Toată lumea este veselă la mare. Indiferent de locație, zilele petrecute cu prietenii sunt cele mai frumoase. Dacă nu ați văzut răsăritul la mare anul acesta, sper că pozele să fie de ajutor!

mare

  • DYE & small things!

Anul acesta am decis să îmi „inveselesc” laptop-ul iar aceste stickere din H&M au picat la fix! Acum și el este pregătit de vară!
De asemenea am găsit „Biblia” oamenilor pasionați de Fashion, în această carte sunt prezentați toți oamenii care au avut ceva de spus în istoria modei.
Loțiunile de corp de la Yves Rocher sunt minunate, au o aromă fascinantă și îți hidratează pielea.

bibl

  • We <3 it and Tumblr

„Placerile mele vinovate” Nu știu cum ar arata o vară fără Tumblr sau We<3 it , ele mă ajută să îmi găsesc inspiratia. De asemenea îmi fac ziua mai frumoasă ( follow me on tumblr http://andreeatomaa.tumblr.com/ )

ddhdjsd                                                                                                                                 Love,

Tomii

Be First to Comment

Lasă un răspuns