Despre eBloguri și câteva recomandări

logo-ebloguri-okSe pare că a durat cam mult până când am luat decizia să vă spun câteva cuvinte despre schimbarea pe care am făcut-o acum câteva luni, dar niciodată nu e prea târziu ;). După cum ştiţi am devenit parte a comunităţii ebloguri (comunitatea bloggerilor din România), ceea ce pare să fie o decizie foarte bună. Am descoperit aici că în lumea aceasta a internetului nu trebuie să te descurci întotdeauna singur şi că uneori sunt oameni, la fel ca tine, care sunt dispuşi să îţi ofere o mână de ajutor. Poate pentru unii pare greu de crezut şi sincer la început am fost puţin precaute, iar asta doar pentru că nu prea eşti obişnuit să primeşti ajutor aşa gratuit la noi în ţară. În principiu totul vine cu un preţ. Cam aşa suntem învăţaţi de mici. Însă această gândire este una învechită şi cred că cei de la ebloguri au puterea să schimbe atitudinea tuturor bloggerilor din branşă. Am descoperit că ei merg pe ideea întrajutorării, practic orice persoană a primit ajutor la un moment dat şi de ce nu, acea persoană poate să ofere câteva sfaturi la rândul ei. Acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat să schimbăm platforma. Totodată, am avut şansa să cunoaştem alţi bloggeri, unii care au viziuni asemănătoare cu ale noastre, alţii cu idei mai diferite. Toţi au însă o singură pasiune şi anume scrisul. Fie că scriu proză sau versuri, toţi fac parte dintr-o comunitate, unde pot găsi întotdeauna suportul şi feedback-ul care îi ajută să-şi îmbunătăţească munca.

Dacă tot v-am povestit că am cunoscut bloggeri, atunci ar trebui să vă fac şi câteva recomandări, nu-i aşa ? Păi ca să începem cu una dintre primele persoane cu care am intrat în contact şi pentru că ştiţi bine că sunt pasionată de cărţi, primul blog de menţionat este Read with Adelina. Aici puteţi găsi recenzii de carte scrise într-un mod foarte interesant şi alte câteva articole care vă vor face cu siguranţă să reveniţi din când în când. Un alt blog pe care îl vizitez regulat este Străduţa lui Illusion. Ceea ce m-a atras pe mine a fost o poveste numită „Obsesie”, pe care am citit-o de-a dreptul fascinată şi intrigată în același timp de tot ceea ce se întâmpla. Pe lângă poveşti interesantă aici puteţi găsi gânduri şi impresii ale autoarei, dar şi poezii.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este blogul lui Sarcasticu’: Damblale. Ce m-a atras pe mine ? Eu sunt un om care apreciază persoanele capabile să spună lucrurilor pe nume, iar acest lucru îl apreciez la Sarcasticu’. Tocmai îndrăzneala cu care reuşeşte să deschidă ochii oamenilor asupra situaţiilor penibile, cu care ne confruntăm cu toţii, şi limbajul lui mai colorat  mă fac pe mine să-i vizitez blogul pentru noi articole.

Sper că v-am lămurit în ceea ce priveşte noul capitol pe care l-am început cu ebloguri şi aştept părerile voastre cu privire la cele trei bloguri ;).

5 Comments

 1. Sarcasticu said:

  Mă bucur că ai scris asta, Roxana. În viața mea n-aș fi aflat că „apreciezi” ceea ce fac și că-mi vizitezi blogul. Data viitoare, un semn micuț nu strică. :))

  Mersi pentru recomandare! 😀

  Aug 21, 2014
  Reply
  • Roxana C. said:

   :)) pe viitor promit că îmi voi face simțită prezența. Îți citesc blogul frecvent și aproape în fiecare articol îmi regăsesc propriile păreri

   Aug 21, 2014
   Reply
   • Sarcasticu said:

    Hihihi! Mă bucur să aud asta. ♥ Poți și tu, oricând, chiar, să-ți spui propriile păreri așa cum simți, pe blog. 😀

    Aug 21, 2014
    Reply
 2. adelina said:

  Ma bucura mult ce citesc aici. :*

  Aug 21, 2014
  Reply
 3. illusion said:

  Tare mult mă bucur să aflu că sunt oameni care înţeleg ce înseamnă de fapt eBloguri şi care îi este scopul! Şi mă bucur şi că îmi apreciezi scrisul 😀

  Aug 22, 2014
  Reply

Lasă un răspuns