Ne ascuțim condeiul la SuperBlog 2015

SuperBlog 2015Bloggeri din toată țară, suntem chemați la arme sau mai degrabă suntem îndemnați să ne luăm încrezători condeiul fermecat și să ne luptăm în idei. SuperBlog 2015 bate la ușă, iar anul acesta am decis că reprezintă o oportunitate extraordinară și că merită să particip. Așa că, strângându-mi toate gândurile, ideile și pofta de competiție într-un sertăraș al minții, sunt pregătită să înfrunt toate impedimentele care îmi vor ieși în cale.

Până nu demult am fost puțin neîncrezătoare în astfel de concursuri și poate în propria capacitate de a mă descurca în fața unor teme impuse sau a unor termene limită. Dar să fim serioși acum, o viață avem așa că trebuie să fim deschiși la oportunitățile ce ne ies în cale și să ne încercăm norocul. Pornesc astfel cu gândul că participarea la SuperBlog 2015 va constitui o experiență de neuitat pentru mine ca persoană și îmi va oferi numeroase învățături în plan scriitoricesc.

Voi cei care vă doriți să vă ascuțiți condeiul alături de numeroși bloggeri, mai experimentați sau nu, înscrieți-vă în competiție!

 

4 Comments

 1. Bun venit in SuperBlog 2015, Roxana!
  Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Speram sa te regasim la linia de finish si ne-am bucura sa te cunoastem si personal, la Gala SuperBlog. 🙂
  Inspiratie din plin si toate cele bune!

  Sep 8, 2015
  Reply
  • Roxana C. said:

   Mulțumesc și eu! Sper ca SuperBlog 2015 să fie o experiență de neuitat 🙂

   Sep 8, 2015
   Reply

Lasă un răspuns