Parfum cu un strop de magie

Tuturor ni s-au înmuiat măcar o dată genunchii atunci când am zărit o persoană care ne-a atras atenția cu acel ceva special. Că a fost vorba de o privire aruncată în grabă spre noi sau o umbră de parfum lăsată în urmă ce ne-a făcut să plutim pe urmele purtătorului, ceva ne-a tăiat pentru câteva secunde respirația și ne-a făcut să ne dorim să căpătăm măcar puțin abilitățile unui magician pentru a ne fermeca alesul. Dar ce putem face atunci când cruda realitate ne scutură, spunându-ne că nu trăim în filme sau în cărți și că magia stă în modul în care știm să ne jucăm fiecare atu?

coty_proba-superblog-parfum-katy-perrys-mad-potion1Pentru a putea construi o relație trebuie să ai acel punct de plecare, un motiv pentru care alesul tău să fie impulsionat să te abordeze. Fiecare persoană reacționează diferit la stimulii veniți din partea celor din jur. Unii sunt atrași de privire, alții de modul în care îți stă părul sau cum zâmbești și alții sunt de-a dreptul marcați de parfumul tău. Astfel, nu ai vrea ca mirosul tău să fie unul propriu, ce se mulează după chipul și asemănarea ta? Nu ai vrea ca odată ce simte parfumul respectiv alesului tău să i se proiecteze în fața ochilor, aproape involuntar, imaginea ta? Bineînțeles că da. Fiecare femeie își dorește să fie unică, să fie apreciată pentru cine este și să se simtă specială, întorcând privirile domnilor pe stradă. Katy Perry a găsit soluția cu Mad Potion fragrances, un parfum care aduce laolaltă toate lucrurile care o reprezintă: culoare, veselie, noroc, senzualitate, mister și puțină strălucire. O adevărată poțiune menită să atragă sute de admiratori.

the_book_of_magic_by_tomhotovy-d49xnlnDacă mi-aș folosi mâinile dibace și aș dispune de puțină magie, cum ar arăta oare poțiunea mea care ar vrăji inimile bărbaților? Hmmm, trebuie să mă folosesc de carnețelul cu secrete vrăjitoricești. Am nevoie și de un recipient în care să realizez amestecul. Acum partea cea mai grea…ce ar trebui să adaug? Rotițele din mintea mea încep să se învârtă, iar ideile nu se lasă prea mult așteptate. Adaug câteva petale de trandafir pentru frumusețe și culoare, niște fire de păr din coama unui leu pentru putere, zahăr pentru puțină dulceață, o rază de soare ce induce ideea de strălucire și căldură. Oare sunt de ajuns aceste ingrediente? Dacă stau bine să mă gândesc ar mai trebui să pun câteva fire de frezii pentru un parfum de o prospețime electrică, trei picături de cerneală că doar scrisul e parte importantă din mine, un șarpe, o ființă alunecoasă și descurcăreață, dar capabilă de acțiuni ucigătoare și licoarea este gata. Evrika! Dar stai, parcă am uitat ceva…Știu, șase picături de rouă care să aducă puritate și prospețime. Abia acum am terminat. Nu știu dacă se compară cu ceea ce a creat Katy Perry, dar cu siguranță parfumul meu va deveni un adevărat magnet pentru sexul tare.

P.S. Articolul a fost redactat pentru proba a opta din competiția SuperBlog 2015.

 

One Comment

Lasă un răspuns