Eleganța, arma secretă a doamnelor

ChicElite_slogan-300x284Surprindem eleganța la fiecare pas, în fiecare incursiune în sânul naturii, însă o percepem ca o fascinație față de frumusețea naturală, crudă și neatinsă de mână umană distrugătoare. Cu toate acestea, noi, oamenii, catalogăm eleganța ca fiind în mare măsură specifică femeii. Cred totuși că doamnele au preluat abilitățile de la o fiinţa care se remarcă prin această caracteristică: pisica. Cu o postură demnă, mișcări lente și senzuale și cu o privire hipnotică, felinele dau lecții de eleganță reprezentantelor sexului frumos. Să fim serioase acum, poți să fii frumoasă ca Albă-ca-Zăpada, dar dacă nu te remarci prin ceva, rafinament, simțul umorului sau orice altceva care să te scoată din tipar, nu poți seduce acei bărbați care caută mai mult decât un ambalaj.

În adâncul nostru am căutat să avem măcar jumătate din eleganța lui Audrey Hepburn. O adevărată doamnă de poveste și o imagine a bunului gust la care domnii tânjesc, iar doamnele aspiră. Dar s-a întrebat cineva unde se găsește această eleganță? Care este sursa ei? Sincer nu cred ca există o rețetă exactă, dar cu siguranță aportul rafinamentului în imaginea noastră exterioară și chiar în interacțiunea socială este semnificativ. Hainele și atitudinea pe care o afișăm trebuie să fie în echilibru cu starea noastră de spirit. Totuși ce facem când în interior plângem, iar în exterior trebuie să arătăm o imagine demnă, seducătoare și fermecătoare? Femeile au abilitățile necesare să poarte măști ale fericirii și eleganței chiar și atunci când în suflet plouă cu lacrimi, dar uneori au nevoie și de puțin ajutor pentru a se perfecționa. Comunitatea Chic-Elite este un ghid al reprezentantelor sexului frumos care urmărește să ajute la construirea acestei trăsături mult-apreciate și anume eleganța. Toate se învață, de la cele mai elementare lucruri și până la aceste aspecte considerate atrăgătoare, precum eleganța și atitudinea pozitivă. Acest lucru urmărește comunitatea feminină, să ofere o mână de ajutor persoanelor care își doresc să se cizeleze.

Ellis-mic-250x250Că este vorba de haine sau de atitudine pozitivă, eleganța se manifestă în numeroase forme. (pentru prima categorie o sugestie ar fi casa de modă ELLIS). Eu consider că eleganța este o dovadă a emancipării, a cizelării ființei umane ca rezultat al traiului într-un colectiv. Este o dovadă că noi urmărim o continuă evoluție. Haideți să fim elegante, avem doar de câștigat din asta!

Articolul a fost realizat pentru proba a 12-a din competiția SuperBlog 2015.

One Comment

Lasă un răspuns