Alerg pentru o oferi o șansă la viață

Suntem tineri și poate nu dispunem încă de un venit stabil, dar cu toate acestea putem contribui și noi la schimbarea societății în bine dacă ne implicăm. Există cauze ce merită să fie susținute de toată lumea, iar Organizația Salvați Copiii ține să le facă vizibile pentru ca cei cu suflet mare să poată să ajute.

969822_569046259785522_1834279730_nÎn România, la fiecare cinci ore, un copil mai mic de un an moare. Copiii născuți prematur sunt extrem de fragili, sunt predispuși complicațiilor și au nevoie de un tratament special pentru a se putea dezvolta sănătos. Astfel, maternitățile trebuie să dispună de aparatură performantă, care să poată să le ofere suportul medical necesar pentru a da acestor suflete o șansă la viață. Până în prezent, Salvaţi Copiii a dotat 58 de maternităţi cu aparatură medicală care contribuie anual la salvarea a aproximativ 18.000 de nou-născuţi. Pentru a continua acest efort este nevoie de susţinători.

După cum ați ajuns să știți deja de pe blog, numele meu este Roxana, sunt o persoană pasionată de scris și cu un trecut de sportivă în spate. Sportul m-a învățat că prin muncă și perseverență poți atinge orice obiectiv, dar mai ales mi-a arătat că forța echipei este mult mai puternică decât cea individuală. Nu provin dintr-un mediu bogat, însă vreau să ajut, vreau să fac o schimbare, vreau ca prin simpla mea implicare să dau o șansă la viață.

Pe 15 mai voi participa la cursa din Piața Constituției, reprezentând Organizația Salvați Copiii și voi alerga pentru a oferi o șansă la viață copiilor născuți prematur. Haideți să punem mână de la mână și să schimbăm o soartă mult prea crudă! Dacă și voi credeți în această cauză, contribuiți cu o donație și puneți astfel o cărămidă pentru construirea viitorului lor.

Puteți dona accesând acest link : http://salvaticopiii.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=2492 Orice sumă contează pentru a putea oferi copiilor născuți prematur o șansă la o viață normală. Vă mulțumesc !

Be First to Comment

Lasă un răspuns